Markarbete Lidingö

Amers Mark Group – markarbete Lidingö

Arbeten med kvalité

Det ska vara smidigt och enkelt att komma i kontakt med oss och få besked om vad jobbet kostar. Därför erbjuder vi en digital offert. Amers Mark Group erbjuder service till alla som behöver hjälp med något markarbete i Lidingö och vi åtar oss alltifrån det lilla jobbet till de riktigt stora, inom totalentreprenad. Då behöver du inte anlita många olika aktörer, för vi tar på ett behändigt och bekvämt sätt hand om allt! Här finns det både bredd och djup på kompetensen så du kan vara fullständigt trygg när du vänder dig till oss.

Om oss

Vårt företag är för både privatpersoner liksom företagare. Vårt arbetssätt präglas av noggrannhet och kvalitet där kundens önskemål och behov är i centrum. Här ligger vi i framkant och håller koll på och uppdaterar oss med den senaste tekniken, utan att för den sakens skull ta ut några orimliga priser.

Markarbete Lidingö

Delaktighet

För oss är det viktigt att kunden ska vara delaktig i allt arbete som genomförs. Vi har en tydlig, rak och pedagogisk kommunikation med våra kunder.

Olika uppdrag

Vi brinner för olika slags uppdrag. För oss är det lika spännande att arbeta i en villaträdgård som på en byggarbetsplats.

Markarbete Lidingö

Vad vi erbjuder för tjänster

Börja med att beställa en digital offert från oss. Med den som utgångspunkt planerar vi för hur arbetet ska genomföras och vilket material som behövs etc.

Markarbeten i Lidingö

Följande arbeten erbjuder vi:

  • schaktning
  • grävarbeten
  • dränering
  • totalentreprenad.

Trädgårdsarbeten

Det mesta inom trädgård kan du få hjälp med. Till exempel stensättning, trädgårdsanläggning men hos oss finns även murare som kan hjälpa dig med mureriarbeten. Vi utvecklar oss ständigt och de tjänster som vi har räknat upp är exempel på vad vi erbjuder. Om du vill få hjälp med någonting som inte finns i listan, kontakta oss i vilket fall, så ska vi se om vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Amers Mark Group MGA AB

Ledingegränd 3, 163 62 Spånga

073-250 69 69

info@markgroup.se

Markarbete Lidingö

Amers Mark Group är ett företag som erbjuder prisvärd och kvalitativ service till alla i Lidingö som har något markarbete som de behöver hjälp med. Här finns kunskapen, med det sagt så är vi är ett bra och pålitligt val av firma.

Markarbete Lidingö