Stenläggning Täby

Amers Mark Group – stenläggning Täby

Små och stora jobb

Det ska vara smidigt och enkelt att komma i kontakt med oss och få besked om vad jobbet kostar. Därför erbjuder vi en digital offert. Amers Mark Group erbjuder stenläggning i Täby och vi åtar oss alltifrån det lilla jobbet till de riktigt stora, inom totalentreprenad. Då behöver du inte anlita många olika aktörer, för vi tar på ett behändigt och bekvämt sätt hand om allt! Här saknas det minsann inte kompetens så du kan vara fullständigt trygg när du vänder dig till oss.

Om oss

Vårt företag är för både privatpersoner liksom företagare. Vårt arbetssätt präglas av noggrannhet och kvalitet där kundens önskemål och behov är i centrum. Här ligger vi i framkant och håller koll på och uppdaterar oss med den senaste tekniken, utan att för den sakens skull ta ut några orimliga priser.

Stenläggning Täby

Delaktighet

För oss är det viktigt att kunden ska vara delaktig i allt arbete som genomförs. Vi har en tydlig, rak och pedagogisk kommunikation med våra kunder.

Olika uppdrag

Vi brinner för olika slags uppdrag. För oss är det lika spännande att arbeta i en villaträdgård som på en byggarbetsplats.

Stenläggning Täby

Vad vi erbjuder för tjänster

Börja med att beställa en digital offert från oss. Med den som utgångspunkt planerar vi för hur arbetet ska genomföras och vilket material som behövs etc.

Grävarbeten och dylikt

Följande arbeten erbjuder vi:

  • schaktning
  • grävarbeten
  • dränering
  • totalentreprenad.

Trädgårdsarbeten

Det mesta inom trädgård kan du få hjälp med. Till exempel stensättning, trädgårdsanläggning men hos oss finns även murare som kan hjälpa dig med mureriarbeten. Vi utvecklar oss ständigt och de tjänster som vi har räknat upp är exempel på vad vi erbjuder. Om du vill få hjälp med någonting som inte finns i listan, kontakta oss i vilket fall, så ska vi se om vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:
Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Amers Mark Group MGA AB

Ledingegränd 3, 163 62 Spånga

073-250 69 69

info@markgroup.se

Stenläggning Täby

Amers Mark Group är ett företag som erbjuder prisvärd och bra hjälp när det kommer till stenläggning i Täby. Här finns den samlade expertisen, därmed är vi är ett bra och tryggt val av firma inom denna bransch.

Stenläggning Täby